Blandat fiske

DSC_0196

Anders med Kolja 1500g

Det har blivit lite blandat fiske senaste tiden några tävlingar i Öresund och två turer på Kattegatt. Om vi börjar med första tävlingen på Öresund så var det KM med Lupus i Helsingborg här var det bara Anders med och han slutade på en femte plats. Fisket var helt ok och 3 fina fiskar kom upp på båten Anders fick 2 av dom Kolja 1500g och Vitling 920g den tredje var en Sandskädda på 460g.

DSC_0202

Anders med Vitling 920g

Den andra tävlingen var första landslagsuttagningen till Em 2020 i Helsingör och här var hela teamet på plats Anders ,Benny och Henke. Det var en dag där sandskäddorna dominerade och det andra fisket var trögt Henke lyckades bäst med en femte plats förre Benny på sjätte plats och Anders kom på en mindre smickrande 24plats totalt deltog 38 deltagare. Anders och Benny tillbringade sedan en dag på Öresund från Bennys båt. Vi började dagen med att fiska lite agn till pigg och Slätvar, Väl på plats på dom heta ställena kunde vi efter några drifter konstatera att fisket var trögt och efter ett antal timmar gav vi upp med en skrubba till Benny som bästa fisk.

DSC_0216

Benny med Skrubba 750g

Nästa dag var det dax för en tur med Kinnarpsklubben på Asterix från Träslövsläge vi åkte ut klockan 6 på morgonen och var ute i 12 timmar, Men här var det riktigt trögt nästan ingen fisk på vraken. På pillemete lyckades vi dock tillslut skramla ihop 12 arter.

DSC_0227

Benny med Torsk 7kg och Christian med Bleka dom ända bra fiskarna från vraken

Anders var ute på en tur i Söndags i Kattegat men även denna gång var vraken i stort sett tomma blev 5 Torskar över 1,5kg och 2 Blekor mellan 2-3kg och en Gråsej på3kg .

vi har även hunnit med att testa Berkleys nya krokar dom är väldigt bra till vårt mete i havet riktigt vassa och fina men det bästa är att dom inte rostar efter att varit i saltvattnet vilket få krokar klarar av.

thumbnail_20180519_154006

Berkleys nya super krokar

Facebook Comments
Kategorier : Blandat