En dag som man bara drömmer om.

Såna här dagar finns egentligen inte , men idag hände något väldigt ovanligt, det var havsöring överallt!!Dagens gäster, Björn Söderberg från Olofsson bil, Thomas Sjöblom från Abu Garcia och en gammal vän,regissören och skådespelaren Refael Edholm och även jag själv,kommer nog minnas denna dag väldigt länge.
Efter de senast dagarnas kallväder med hårda nordliga vindar med både snö och hagel,så kändes det lite lätt i öringnerven att när vinden vänder och solen skulle titta fram och värma upp vikarna igen så borde havsöringen vara sugen på att äta . Och kalla det tur eller skicklighet, det får någon annan avgöra ,men jäklar vad mycket fisk vi hade idag, faktiskt helt sjukt mycket.

Jag har lite svårt att återberätta allt som hände idag och det blir nästan bara larvigt att ens försöka återge den stämningen vi hade i båten. 
Det havsöringsfisket vi fick vara med om idag är något som jag önskar att alla får vara med om någon gång under sin tid i jakten på dessa fantastiska fiskar, men jag kan nästan säga att det är omöjligt. Dubbelhugg och trippelhugg händer ju inte varje dag.

Hur som helst så fick vi upp 14 st innanför båtrelingen. 

Tappade, vad vi kommer ihåg 13 st.

Till det skall tilläggas alla följare och små hugg.
Stort tack Björn,Thomas och Refael för att jag fick dela den här dagen med er 😜

Facebook Comments
Kategorier : Uncategorized