Vandringslax

Förra året gjorde jag mitt första pass efter vandringslaxen i havet. Jag visste redan innan det att detta skulle vara min typ av fiske! Vi skulle köra 5 dagar men blev inblåsta så det blev endast en dags fiske, men det räckte för att få mig att fastna. Det sista som hände den dagen var att jag fick äran att håva en fantastisk fisk på 16.1 kg, sen dess har jag längtat tillbaka!

Inför detta året såg jag till att planera in lite fler dagar, bland annat en 8 dagars satsning tillsammans med Andreas Wikström. En mångsidig sportfiskare som hanterar de flesta metoder.

Vi hade en trög start på veckan, prickade inte riktigt stegen med fisk. Men vi nötte på och tillslut lyckades vi lura upp ett gäng. En på strax över 14 kg följt av en på strax under 14 kg blev de två största under veckan! Samt att vi brände 2-3 fiskar som förmodligen var i samma size…

En otroligt rolig vecka med häftiga hugg, bra fighter och trevligt sällskap! På onsdag drar jag upp igen och fiskar några dagar över midsommar, förhoppningsvis kan vi komma lite rätt och få känna på dessa torpeder igen.

 

image

Facebook Comments
Kategorier : Fiskerapport
Om du gillar detta inlägg kanske du är intresserad av :