image

Nytt år på ingång, årets toppfisk!

Då har det gått ytterligare ett år! Det har som vanligt blivit mycket fiske, speciellt första halvan av året. Nu under hösten har det varit en liten viloperiod för min del, endast kört några ströpass. Om jag kort ska summera det gångna året så är jag ganska nöjd! Några hyggliga vårgäddor blev det, fina laxar […]

Min nya fiskekompis Ella med helgens största röding på hela 4.5 kg! Ser fram emot framtida fisken ihop!

Rödingfiske!

Vertikalfiske efter röding har som de flesta vet blivit väldigt populärt de senaste åren. Själv har jag bedrivit detta fiske under några år nu, och det är absolut mitt favoritfiske såhär i sommartider! Jag gjorde mina första vertikalpass tillsammans med Mikael Dvorak för 5 eller 6 år sedan. Sedan dess har det blivit tradition att […]

image

Midsommarlax!

Midsommarhelgen för min del spenderades till havs i jakten på de stora laxarna som är påväg norrut. Denna gång fiskade jag tillsammans med Joel och Robban, två riktiga idioter! Fast på ett bra sätt! Denna helgen har varit inplanerad ganska länge, så vi har haft god tid för förberedelser och taktiksnack. Vi anlände sent natten […]

image

Vandringslax

Förra året gjorde jag mitt första pass efter vandringslaxen i havet. Jag visste redan innan det att detta skulle vara min typ av fiske! Vi skulle köra 5 dagar men blev inblåsta så det blev endast en dags fiske, men det räckte för att få mig att fastna. Det sista som hände den dagen var […]

image

I sista sekund!

Vårfisket för mig fortsatte i samma vanliga spår. Många timmar, få hugg men ibland lyckas man tillslut lura upp någon bättre fisk! Denna dagen var enda dagen på 4 veckor som jag hade en tid att passa. I och med detta så valde jag att byta sjö för att ha lite mer tid på vattnet. […]

image

Rapport vårfiske!

Efter ett års förberedelser och lång väntan så var det äntligen dags! Bilen och båten var packade till max med fiskegrejer och kläder för en lång satsning efter de stora romstinna gäddorna. Som ni kanske vet så brukar jag köra en  satsning varje år.  Satsning för mig betyder inte 3 dagar, utan snarare 3-4 veckor. […]

image

Nära 12!

Vädret har svängt mycket fram och tillbaka denna vintern. Men den senaste tiden har det ändå funnits fina isar att komma ut på! Jag har fiskat några pass hemma i småland och som alltid jagat stora gäddor. För några veckor sedan när vi testade en ny sjö hade vi en fantastisk dag med riktigt fint […]

image

Nytt år, nya möjligheter!

Då har ytterligare ett år gått! Fisket tycker jag har varit helt okej, som vanligt många timmar bakom de största. Hösten bara flög förbi och jag har inte haft tid till så många pass då mycket annat kommit emellan. Men nu börjar det om igen! Med lite flyt blir det ismete i helgen och förhoppningsvis […]

image

Landlax!

Efter en längre period med ofrivillig vila ifrån fisket så tog jag mig äntligen iväg! Har under hösten grejat med en hel del som tyvärr drabbat fisket lite mer än det var tänkt. När det funnits tid har vindarna inte varit på humör. Men än är det inte för sent! December är en fin fiskemånad […]

image

Røst 2016, höstfiske på G!

Nu har jag varit hemma några veckor och är tillbaka till vardagen igen efter årets säsong på Røst. Iår blev det 6 veckor för min del, precis som förra året. Säsongen har varit fantastisk! Fullbokat på campen, bra väder, många trevliga kunder och som vanligt riktigt bra fiske! Jag har kört mycket guidningar med bra […]