Pulse Shad och 118cm krokodil

Idag var det meningen att jag skulle fiska gös men de behagade inte hugga idag. Det brukar gå bra att leta upp dem och sedan spinnfiska med jiggar på dem.

DSC_2232web

Allt är på plats denna lugna stilla morgon. Jag puttar ut båten 06.03 och nu kan fisket börja.

DSC_2258and2

Fisken är på väg att lämna botten för att jaga. Den lilla ljusa pricken i mitten på sidskannern har även en skugga på botten. Nu kan det släppa loss alla tyglar och hugga som man bara önskar.

IMG_0553and1

Jag använder oftast mitt ABU Veracity vertikalspö  då det är grymt gott att fiska med.

IMG_0560and1

Utrustat med en Ambassadeur Revo SX blir det en grym kombo.

DSC_2274and1

Pulsshad har blivit en favorit när jag fiskar både gös och gädda. Just denna är brun/grå eller Smelt som färgen heter en annan favorit är den gröna Fire Tiger som också går bra på gös.

DSC_2267and2

Några stora ekon börjar komma vilket brukar betyda gös. Men inte den här dagen. Jag har två gös hugg men får inte upp någon men  får istället fem gäddor. Med blandade storlek från den minsta på 1 kg till den stora damen på bilderna som kommer.

DSC_2250web2

Alla fiskarna mitt i bilden syns som skuggor på styrbordssidan. Det brukar vara så att när de börjar jaga kan man få kontakt med fisken ganska lätt men inte idag.

DSC_2273web2

Min pulsshad har fallit mitt i prick hos den här gäddan som är en grym krokodil på 118 cm. Vera city fick jobba en stund ihop med min Revo sx.

IMG_E0535

Jag tog några snabba kort innan den fick gå tillbaka i sjön. Den kan vi ta senare i höst då den är ännu större.

 

Facebook Comments
Kategorier : Blandat