Sportfiskemässan 2018 en stor succé

IMG_9506-111

Sportfiskemässan i Stockholm blev en stor succé. Bättre blir det inte just nu det var helt enkelt världsklass.

Vi på Specialfisketorget hade väldigt mycket folk och väl besökta föredrag.

Här har jag själv ekolodskurs för de som ville lära sig mer i det ämnet. Det var ganska trångt just då med över 300 personer som trängdes och ville lyssna.

IMG_9505-11

Vissa kom 20 minuter före det började för att om möjligt få en stol, vilket de flesta inte fick.  Som ni ser så valde då då istället att sätta sig på golvet för att inget missa.

Att gå genom torget var omöjligt det var helt enkelt  proppfullt med folk.  Tack alla ni om kom och lyssnade.

IMG_9439

Fiskeguiden Mikael Puhakka gjorde sitt första föredrag någonsin i livet på mässan. Före han gick upp på scenen var han så nervös att han inte kunde stå still.  Men det löste sig och han genomförde det med stolthet. En kajakfiskande guide från Stockholm . Tack Mikael det gjorde du bra.

IMG_9496-11

Här har vi Tobias Fränstam som jag har som kompis i ABU teamet och som är en grymt duktig gäddfiskare.  Så han pratade gädda så man rös längs med ryggraden. Han fängslar publiken utan problem,  härligt och tack Tobbe.

IMG_9452-1

I samma ämne hade vi Tobbes vapendragare Håkan Fransson som i gäddfiskets underbara värld, fick publiken att vilja jaga de stora gäddorna med trolling och paravaner. Ännu en kille som sätter färg på det han gör. Tack Håkan du fixar det mesta.

IMG_9466-1111

Gösdrottningen Cecilia Grönberg var som vanligt pedagogisk så det räcker och blir över om sitt gösfiske. Och då är det ju inte vilket gösfiske som helst utan efter gösar som vägen över 10 kilo. Snacka om att hon är grym på det fisket.  Tack Cicci .

Kristian suddad

Jag vill tacka Kristian Keskitalo som gjorde ett föredrag om hur man fiskar hälleflundra och han hade så många tips att man hade svårt att komma håg dem alla. Tack Kristian för bra presentation och grym entusiasm.

 

Tonfisk vid gaff 1

Robert Hellberg gjorde sin berättelse om hur det pågående tonfiskprojektet belystes ur sportfiskesynpunkt och lämnade ingen oberörd i publiken. Så ska en slipsten dras Robban.

Richard K444

Richard Kulmer som varit nere med oss i Kenya på ekvatorn och fiskat efter stor GT, fick vara med och berätta sin historia om sin resa som gav dem fler olika drömfiskar.  Tack Richard för all hjälp i montern och din entusiasm när du står på scenen.   Tack Lars Furberg för hjälpen i montern utan dig går det inte.

 

Facebook Comments
Kategorier : Blandat