Sportfiskemässan i Stockholm 16 – 18 mars.

Sportfiskemässan som går i Stockholm 16-18 mars , 2018 .

Det blir en grym mässa med mer fiske än det någonsin varit.

Kom ner till oss på Specialfisketorget och lyssna på våra grymma föredragshållare.  Samt kolla in de nya havsfiskeprylarna som finns på torget.

Kristian Keskitalo kommer att prata hälleflundrafiske i Norge förr och i framtiden, med mängder av tips. En grym fiskare och föredragshållare.

Det blir 6 föredrag var dag så du har mycket att uppleva.  Du kommer ryckas med och drömma dig bort till många destinationer. En underbar plats kommer jag själv att prata om nämligen GT-fiske i Kenya på Ekvatorn. Indiska osceanen 29 grader varmt i vattnet och större fiskar än du orkar dra i.

GT 2018-4

GT fiske med popper och här en stor GT som sätter all din kraft på prov.

TTobis Fränsatam gäddkillarna.

Gäddkungarna Tobias Fränstam och Håkan Fransson kommer ge er grymma tips för gäddfisket i vår. De kom två i Gäddfighten i höstas bara en fisk från segern.

Dessa grabbar är fulla av upptåg och tipsen och skämten kommer hagla från scenen.

image3 beskärd suddad

Micke Puhakka ska ge er tips om fiska stor fisk även från kajak. Att bli 2a på EM är stort och det blir bara en duktig fiskare, lyssna och njut.

_DSC4738and vepa2

Naturligtvis ska det bli Ekolodstipps i massor på de ekolodsföredragen. Idag åker ju ingen ut med en båt utan ett ekolod och det gör ju att alla behöver utveckla sig inför kommande fisketurer. ” Ekolodsboken”  finns också på plats.

Att höra hur man tar en 10 kg gös från självaste Gösdrottningen Cecilia Grönberg, är ljuv musik för öronen. Där finns en del att lära.  Du har två chanser att höra hur hon gör för att fånga alla dessa stora gösar och gäddor som hon briljerar med varje år. Vilka beten är att föredra och hur stora ska de vara?

Tonfisk projektet 2017

Robert Hellberg ska prata om hur man fiskade dessa enormt stor Blåfenade tonfiskar som togs utanför svenska Bohuskusten i höstas 2018. Fiskar på 300- 400 kilo. Ett fantastiskt forskningsprojekt där tonfiskarna fångas med spö och märks med en sändare och släpps ut  i gen.

Välkommen till oss på Specialfisketorget.

mvh  Bo Hall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Kategorier : Blandat