Blogger om fiske, utstyr, tips og teknikker

EM dag 4.

Vinden hadde roet seg litt og det ble erklært åpent felt. Jeg hadde en liten båt og gledet meg til å komme ut på Karlsmed grunnen (der jag la grunnlaget for Tananger seieren i Juni og var når jeg vant dag 1 i EM) igjen og jage en stor poengsum. Båtføreren sa at det var mye gammel sjø og at det ville bli ubehagelig på Karlsmed.

Det var med vemod jeg bestemte at vi skulle fiske ”innaskjærs”. Båtføreren hadde helt rett det gynget mye og pga av strømmen og bølgene gikk i forskjellige retninger ble det tøft. Tyskeren gikk og la seg etter 2 timer og jeg hang over rekka, men som vanlig hadde jeg snøret i vannet hele tiden.Ved av flyttene rullet båten så mye at jeg datt over båtføren med slik kraft at «Pilotstolen» ble røsket løs fra dørken. Båtføreren måtte skru den fast på nytt.

Vi fisket først 2 timer ved Feistein og søkte deretter ly bak øya Roth. Det var en tett kamp mellom meg og Italiener (han jeg slo på båt dag 3). Når vi regent ut poengene på brygga. Det rullet for mye til å gjøre det om bord, hadde han 378poeng og jeg hadde 382poeng. Det viste seg å være dagen to beste poengfangster.
Dvs at jeg vant 2 av EM dagene og er fornøyd med det og litt ”fo….” fordi jeg ikke klarte å gjøre jobben min dag 3.

Sammenlagt resultatene er ikke offisielle, men jeg vet litt. Det var mange av dem som hadde 2 båt vinn som gikk på en smell og Lars vant båten igjen og er Europamester. I Lag konkurransen vinner Norge A foran Italia B med Norge B på tredje. I Damer blir det trippel Norsk, 2-manslag vinner jeg og Lars. Jeg har klatret individuelt og tror jeg er inne blant topp 10.
Jeg er litt skuffa at jeg klarte å rote det bort dag 3, men jeg er i min livsform og det er det viktigste. Man måler jo sien resultater i form av konkurranse plasseringer, men jeg i løpet av mine 25 år som konkurranse målt mine prestasjoner og ikke plasseringer. Dvs at jeg noen ganger kan være fornøyd med en tredje plass, mens jag andre ganger har vært missfornøyd selv om jeg har vunnet (men det jo sjelden, det har nok bare hent 4-5ganger)
I morgen er det EM i Tynnline så nå må jeg justere litt utstyr.
Petter

Facebook Comments
Kategorier : Fangst/tur rapporter
Om du liker dette innlegget, er du kanskje interessert i :