Min sportsfiskeverden, og litt til………….

Ny havfiske-combo 2018 (Penn Havfiskesett Allround).

Fiskeseongen 2018 er i gang for noen, og allerede nå starter toppsesongen for skreien. Stortorsken er nemlig på veg inn fra storhavet og inn på gyteområdene nær kysten akkurat nå. Hoved innsiget av gytetorsk er helt i Nord, men store deler av Vestlandet og resten av kysten har også gytetorsk på veg inn. Dermed passer det utmerket å presentere en helt ny sammensatt haviskekombinasjon fra Penn allerede i februar.

Den nye «Penn Havfiskesett Allround» er som navnet tilsier en kombinasjon som passer til det meste. Du kan altså godt bruke det til pilkefiske på denne årstiden, men også til agnfiske på dypt eller grunt vann resten av året hvis du ønsker det. Merkevarene Penn (stang og snelle) og Berkley (FireLine snøre) sikrer deg topp kvalitet og god service.

 

Penn havfiske allround 208x278

 

Penn Regiment stangen har markedets beste håndtak som sikrer godt grep selv om det er sleipe forhold. Stangen er svært solid og har toppaksjon som samtidig gir følsomhet og kraftig rygg. Dermed ser du nappene godt, demper fiskens utslag, og presser opp de tørste fiskene. Penn Squall 30 er en kvalitets snelle som har vært på markedet lenge og er svært godt likt. Den er utstyrt med snørefører og ekstra feste til stangen slik at du ikke risikerer at den løsner under hard bruk. Det hele er toppet med markedets mest populære superline, 270m FireLine 0,32 mm. Husk å legge noe annen line i bunne på spolen for å fylle den godt opp første gang! Kjøper du de tre produktene løst er de veiledet til kr. 4177,- (Napp & Nytt 2018) men er nå på tilbud som pakkekjøp til kr. 2499,- i landets fiskeutstyrbutikker.

De fleste som følger med i markedet vet at mange av de mest profilerte og dyktige havfiskerne bruker utstyr i fra Penn og Berkley når det kommer til båt og havfiske. Drar dere umiddelbart ikke kjensel på damen på bildet, kan jeg fortelle at det er søsteren til de to beryktede Florø-Larsen brødrene. Da skjønner dere kanskje godt hvorfor hun har valgt dette kvalitetsutstyret!!

Skulle ikke din lokale fiskeutstyrsbutikk ha det på lager akkurat nå, kan de skaffe det i løpet av 3-4 dager!

 

Asgeir

Facebook Comments
Kategorier : Aktiviteter / Happenings, Båt og havfiske, Produktomtale og tester, Utstyrs laging/forberedelser
 • Kategorier

 • Dato for blogg innlegg

  februar 2018
  M T O T F L S
  « jan    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728  
 • Antall lesere

  • 68 170 visits since the beginning of the month
  • 5 572 912 since the creation of the blog
 • Arkiv

 • Siste innlegg: