Min sportsfiskeverden, og litt til………….

Bygg din egen isfiske-pulk

I dag tenkte jeg bare å dele en liten film til deg som ønsker å bygge din egen isfiske-pulk. Er du en skikkelig aktiv isfisker bør du absolutt vurdere å bygge deg en doning hvor du kan få plass til alt stuffet du trenger å ta med på isen.

 

John Olav Florø-Larsen med sin omfattende isfiske-pulk

John Olav Florø-Larsen med sin omfattende isfiske-pulk

 

Det er selvfølgelig spesielt meitefiskerne som bruker flere stenger samtidig, eller de som har ekstra lange økter på isen, som trenger en slik pulk. Uansett vil det være mer praktisk å slepe en slik etter seg enn å bære alt på ryggen og hendene over lengre avstander, samt at du har ryggen fri hvis isen ryker og uhellet skulle være ute. I tillegg til selve fiskeutstyret vil du da få plass til ekstra klær, isbor, stangholdere, fangst, mat eller hva det nå skal være. Skal enn trives på isen trenger en ofte mye mer utstyr på denne årstiden enn om sommeren. Det vil derfor være en spesielt god ide å investere litt tid og penger til å bygge seg en god isfiske-pulk.

 

Med en slik pulk kan en ha med utstyr nok for flere fiskere, her med broder Bjørn Florø-Larsen begge i Team Abugarcia Norge

Med en slik pulk kan en ha med utstyr nok for flere fiskere, her med broder Bjørn Florø-Larsen begge i Team Abugarcia Norge

 

John Olav Florø-Larsen i Team Abugarcia er en av de mest aktive fiskerne i landet, også på isen. Her ser du hans nybygde pulk som nå har fått sin jomfrutur i forbindelse med NM i Sjøisfiske i Trøndelag sist helg. Ta en titt på filmen under, så får du sikker mange gode ideer om hvordan du kan bygge din egen. Her er det bare egne ferdigheter og kreativitet som setter grenser på hvordan du kan utvikle en til ditt eget fiske.

 

 

Asgeir (foto/film: John Olav Florø-Larsen)

Facebook Comments
Kategorier : Isfiske, Produktomtale og tester, Tips, triks og teknikker, Utstyrs laging/forberedelser
 • Kategorier

 • Dato for blogg innlegg

  januar 2018
  M T O T F L S
  « des   feb »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Antall lesere

  • 58 111 visits since the beginning of the month
  • 6 523 213 since the creation of the blog
 • Arkiv

 • Siste innlegg: