Min sportsfiskeverden, og litt til………….

Sebile verdensrekord

Hei

Tenkte bare å vise noen bra bilder i dag. Patrick Sebile er den med flest verdensrekorder registrert hos I.G.F.A. og som dere kanskje også vet har han solgt sitt varemerke og produkter til Pure Fishing.

Sebile produktene omhandler en lang rekke forskjellig sluk, wobblere, pilk, shad og spinnere som du kan se på nettsiden her; http://www.sebile-fishing.se/

Sebile ble i år lansert i det Norske og Europeiske markedet etter at det har vært en stor suksess i Amerika. Etterspørselen har i år faktisk vært så stor at det ikke har vært mulig å levere noe i nærheten av hva butikker og sportsfiskere har etterspurt. Produksjons kapasiteten utvides derfor kraftig i disse dager, så får vi håpe du finner de produktene du ønsker å prøve for de Norske salt og ferskvann i året som kommer.

Sebile har også vunnet en rekke utmerkelser som årets produkt de siste sesongene. Fra eftex messen hvor alle nyhetene blir vist for Europa, og ICAST hvor nyheter for det Amerikanske markedet blir vist har det vært tett med utmerkelser for Mr. Sebile og hans inovative produkter som virkelig fanger fisk.

 

Her er også en helt fersk filmsnutt fra den Norske båten med Captain Alex som testet en Sebile popper, det gikk jo ganske bra!

 http://www.youtube.com/watch?v=suDttCGT7HA&feature=player_detailpage

 Og ta en titt på disse bildene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asgeir (bilder Pure Fishing)

Facebook Comments
Kategorier : Produktomtale og tester, Tips, triks og teknikker, Ukategorisert, Utstyrs laging/forberedelser
 • Kategorier

 • Dato for blogg innlegg

  desember 2012
  M T O T F L S
  « nov   jan »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Antall lesere

  • 58 836 visits since the beginning of the month
  • 6 523 938 since the creation of the blog
 • Arkiv

 • Siste innlegg: