Torskefiskeri i Lillebælt, sammen med Team Magnus

Det har efterhånden været en utrolig lang vinter og det tyder ikke på, at slutte lige forløbeligt. Med det vejr vi har lige nu, er det ikke så nemt at komme af sted på fisketur.

Men for nogle uger siden, havde vi en opklaring i vejret, hvor vi fik mulighed for at komme af sted på noget  torskefiskeri i Lillebælt, sammen med Team Magnus.

Vejret var overskyet og hele dagen bød på støv regn, heldigvis var temperaturen oppe på ca. 3 + grader, så det var ganske fint. Da kl. blev 7.15, mødtes vi med team Magnus ved Snoghøj, under den nye lillebæltsbro.

Det tog ikke lang tid, før vores både var gjort klar og sat i vandet. Der var store forventninger til dagens fiskeri, da vi tidligere i år har haft noget helt fantastisk torskefiskeri i Lillebælt. Vi havde i den forbindelse,  flere gange talt med Lars fra Team Magnus, om vores fiskeri i Lillebælt og nu var det på tide, at Lars og hans søn Magnus kom med. Vi sejlede sammen hen til området, hvor vi tidligere havde haft godt torskefiskeri.

Team Magnus på vej til spottet.

Da vi kom frem til stedet, tog det ikke mange sekunder før vi alle havde vores stænger ude. Ryan og jeg ramte bunden ca. samme tid og efter 2 små løft, havde vi begge bid. Det var to gode fisk, men på trods af at Lars og Magnus lå lige omkring os, havde de ikke det store held.

Team Magnus ligger ikke langt fra os´

Det viser igen, at fiskeri ikke altid går lige efter planen :) Efter nogle timers, havde vi fået en del gode torsk og køleboksen var ved at være godt fuld.

Så lykkedes det os, at få en fyldt køleboks

Omkring middagstid besluttede vi at slå bådene sammen, så vi kunne få en kop kaffe og snakke lidt om dagens fiskeri, samt hvad planen var for resten af dagen, da torskefiskeriet var gået lidt i stå.

Så bliver der snakket teknik :)

Efter lidt kaffe og frokost, besluttede vi at forsætte efter torsk og hvis ikke det gav det store, ville vi sejle hjemad. Vi satte begge en kurs mod nogle områder, hvor vi mente der kunne være mulighed for fisk.

Vi forsatte vores fiskeri, på nogle af de positioner hvor vi tidligere havde fået fisk, mens team Magnus prøvede længere væk. Den første halve time skete der ikke det store, men endelig så vi en fin bule på ekkoloddet.

Vi fik travlt med at få vores Jigs ned til bunden og der gik ikke lang tid, før der endelig skete noget igen. Det var Ryans stang der var bid på og det var endnu en fin torsk, der kom op i båden. Da der ikke længere var plads i køleboksen, måtte fisken få en plads i bunden af båden.

Ryan fisker med Jig.

 

Så er der ikke plads til flere torsk i køleboksen.

Da klokken nærmede sig 15.00 besluttede vi at sejle tilbage mod den nye bro, hvor vi ville gøre et sidste forsøg efter torsk, samt få renset alle fiskene.

 

Team Spjætte

 

Dagens to største torsk

Det var en hyggelig tur vi havde til Lillebælt, i selskab med Team Magnus og det blev også til en del fine torsk, i løbet af dagen.

De kommende indlæg vil omhandle trollingfiskeri efter, da vi i næste uge tager af sted til Møn i 5 dage med båden, i jagten på de helt store laks.

Vi håber på et par flotte fisk, samt en god placering til JSK klubmesterskabet, men nu må vi se hvor heldige vi er, samt hvordan vejret bliver.

Ønsker i at vide hvordan vores tur til Møn går, så følg med her på bloggen, hvor jeg vil forsøge at holde jer opdateret i løbet af turen :)

Håber i vil følge med bloggen fremover…

Senja Furbo

 

 

 

 

Facebook Comments
Kategorier : Fangster, Lystfiskeri