Senja Furbo

En smuk laks på 7,5 kg og 90 cm.

En smuk laks på 7,5 kg og 90 cm.

Velkommen til min blog – navnet er Senja Furbo, og jeg er 27 år. Til daglig arbejder jeg som Bioanalytiker på Vejle Sygehus.

Jeg startede med at fiske sammen med min far i en alder af 3 år. Efter jeg fangede min første fisk, var jeg grebet. Da jeg blev 6 år fik jeg min første fiske stang og hjul, hvilket jeg var meget stolt af. Fra jeg var 8 år og frem til nu, har min far og jeg haft en årlig tur til Sverige for at fiske. De første mange år fik vi ikke mange fisk, men jeg hyggede mig alligevel med aborre fiskeriet.

Da jeg blev 10 år cyklede jeg området omkring Esbjerg tyndt og fiskede alle steder hvor det var muligt. Alle mine fridage gik stort set med gedde fiskeri i områdets små søer og åer.

I dag dyrker jeg meget forskelligt fiskeri, men er mest drevet af fiskeriet efter vandets rovdyr. I mange år har det været gedde, aborre og ørreder fiskeri jeg har drevet mest. Men de sidste mange år, har det været pighvar fiskeriet fra kysten der har fanget mig, og man må sige det har været en succes :)

I 2011 købte jeg vi en mindre båd, som hurtigt blev udskiftet med en større båd, da vi omgående var fanget af fiskeri fra egen båd.

Trolling og vrag fiskeri har været utrolig spændende og det vil der helt sikkert, komme meget mere af i fremtiden. Jeg benytter hver en mulighed for at komme af sted på fisketur og ser gerne det bliver 1 til 2 gange i ugen – alt efter årstiderne og vejret.

I løbet af ugen, vil du på bloggen kunne finde nye indlæg fra mine fisketure, samt tips og tricks til lystfiskeri, grej og tilbehør.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at links til andre hjemmesider ikke kan ses i kommentarfeltet.

I kan Ligeledes følge mig på twitter, når jeg er til konkurrencer vil jeg løbende opdater placering, fangster osv.

Mit Brugernavn på twitter er  : SenjaFurbo

Username on twitter: SenjaFurbo

Facebook Comments