Muligvis en DK rekord.

Vores sidste tur til Lillebælt, bød på noget rigtig godt fiskeri efter torsk og udover de flotte torsk, fik vi også en rigtig flot Ulk. Efter et billede af ulken, blev den hurtig sat ud igen.

Ulken fra vores sidste tur i Lillebælt.

Vi snakkede om det var en utrolig stor ulk og endda den største vi havde set, så da vi kom hjem fra vores tur i Lillebælt, skulle vi se rekorden for Danmarks største Ulk.

Da vi fik læst lidt om rekorden, gik det ret hurtigt op for os, at vi muligvis havde smidt en ny rekord væk. Den nuværende Danske rekord for ulk lyder på 500 gram.

Desværre havde vi jo sat fisken ud igen, uden hverken at have mål eller vægt på fisken. Det kunne vi ikke have på samvittigheden, så ugen efter var vi igen af sted i Lillebælt, i jagten på endnu en stor ulk.

Vi sejlede hen i området, hvor vi sidst fik en stor ulk, da vi mente det var et godt sted at begynde.

Vi drev i et område, hvor der var en go varieret bund, så der var også muligheder for torsk.

Efter et par timers fiskeri, besluttede vi at fokuserer mere på torskefiskeriet end på fiskeriet efter ulk. Derfor fik jeg hurtigt min line op, så vi kunne komme hen til vores kendte torskeområde.

Ryan tog længere tid om at få hans line op, da han følte et mindre hug. Men da han ikke mærkede nogle bevægelse, mente han at det bare var tang der sad på krogen.

Det skulle hurtigt vise sig, at det ikke bare var tang, men endnu en stor ulk der havde bidt på. Vores mission om endnu en stor ulk lykkedes, derfor valgte vi at tage Ulken med hjem, så vi kunne få den vejet på en mere præcis vægt.

En flot ulk, fanget af Ryan Sørensen

 

Ulken havde en længe på 33 cm

 

Ulken havde en vægt på 521 gram

Ryan Sørensen med flot ulk.

Fiskens information, er nu sendt ind og er under behandling, så vi venter spændt på svar. Det kunne jo være sjovt, med en DK rekord :)

Smid endelig en kommentar, hvis i har spørgsmål eller andet.

Senja Furbo

 

 

 

 

Facebook Comments
Kategorier : Fangster, Lystfiskeri