Endnu en guidet Pighvar tur veloverstået.

Grundet sygdom har opdateringen fra årets 2. guidet pighvar tur, været en smule forsinket, men nu er den endelig klar..

Søndag den 11.5 var jeg klar til endnu et guidet pighvar kursus. Desværre så vejrmeldingen for dagen ikke for godt ud, da det skulle blæse mere end det havde gjort om lørdagen og så skulle det oveni købet også regne.  På trods af vejrmeldingen var jeg stadig meget optimistisk, da årets første pighvar hold dagen forinden, havde haft et rigtigt fint fiskeri :)

Da jeg ankom til stranden, overraskede vejret og det var egentlig ganske fint og vandet så meget lovende ud.

De fleste af deltagerne var allerede kommet og havde travlt med at få gjort grejet klar til dagens fiskeri. Da et par af deltagerne også havde været med på lørdagens kursus, startede de fiskeriet med det samme, imens vi andre snakkede lidt om – forskelligt grej, forfang, kroge, agn, teknikker, vandtemperatur, tidevand og selvfølgelig lidt om de steder hvor de skulle fiske i dag.

Da de alle havde fået fordelt sig lidt over strækket på stranden, gik jeg skiftevis fra  deltager til deltager, for at sikre alle kom godt i gang.

I løbet af dagen blæste det op og der kom da også en smule regn indimellem, men på trods af vejret var humøret højt hos alle deltagerne og under frokost pausen, blev der både hygget og fortale mange gode historier.

Lige en tur rundt til alle deltagerne

De blæser en smule, men det går nu fint.

I løbet af dagen blev der fanget mange fine Pighvar og i en periode, løb jeg konstant frem og tilbage mellem deltagerne, da der enten var en fight i gang eller også var der kommet en fisk på land 😀

Endnu engang var jeg en meget tilfreds guide, der havde fornøjelsen af en masse glade glade deltagere.

Henrik med en fin pighvar på 2 kg :)

To flotte pighvar :)

Carsten med endnu en flot pighvar på 3 kg

En fin pighvar på 1,6 kg

Endnu en meget tilfreds lystfisker :)

En lille fin pighvar

Da strømmen i løbet af dagen blev kraftigere og kraftigere, var det til sidst ikke nemt at fiske ordentligt og flere valgte at stoppe fiskeriet før, da det både blæste og regnede en del.

På trods af vejret som vi jo ikke bestemmer over, var det en helt kanon dag, med mange gode oplevelser og nogle meget flinke deltagere  :)

Jeg glæder mig allerede til de næste guidet pighvar ture den 24 og 25 maj, det skal nok blive en god tur som forhåbentlig også giver nogle fine fisk :)

Hvis i har spørgsmål eller blot vil sige hej, så skriv endelig en kommentar og så svarer jeg hurtigst muligt :)

Senja Furbo.

 

 

 

 

Facebook Comments
Kategorier : Fangster, Lystfiskeri, Pighvar