En ferie med havørredfiskeri. Del 2

Efter det helt fantastiske fiskeri vi havde på vores sidste besøg, var det jo oplagt at starte fiskeriet samme sted :)

solopgangen

Vi ankom til stedet da klokken var lidt i 8 og viden stod nærmest direkte ind i hovedet med 8 til 10 m/sek, men det skulle nu ikke holde os fra at prøve lykken.

Jeg valgte at starte med samme opsæt som dagen forinden –  Synke bombarda monteret med 3 meter forfang og en lyserød børsteormsflue :)

Det skulle vise sig at være en ganske god ide, for efter ca. 15 minutters fiskeri, var den første fisk på krogen.

Dagens første fisk

En livlig fisk

Det var en fin lille havørred på ca. 39 cm, der hurtig fik friheden igen. Dejlig start på dagen og da Michael endnu ikke var ankommet, modtog han selvfølgelig et billede af dagens første fisk.

Den blev hurtig genudsat

Der gik ikke længe fra første fisk var genudsat til næste fisk bed på krogen

En fantastisk start på dagen

En fin fisk på ca 44 cm, der fik friheden igen

Denne gang var det en bedre havørred på 45 cm, der var faldet for den ” Pinke orm” :) Lige efter min fisk var kommet på land, var det Frederiks tur til at få fisk. Det var en fin fisk på 42 cm, der hurtig fik friheden igen :) Da Micheal stadig ikke var kommet, modtag han selvfølgelig endnu en status omkring fiskeriet 😀

Jeg forsatte fiskeriet ned langs kysten og fiskene var stadig i hug humør, for igen var der en fisk der var faldet for ormen og der var bestemt ingen grund til,  at skifte agn til andre fluer eller blink :)

Så er der bud efter ormen igen

Det var en flot Havørred på 48 cm  i rigtig fin kondition, og derfor kom denne fisk også med hjem :)

En flot havørred i god kondition :)

En flot fisk der kom med hjem

Så var dagens aftensmad i hus og jeg kunne forsætte fiskeriet ned langs kysten :) I mellem tiden havde Michael slået sig ned hos os og ligeledes begyndt sit fiskeri og efter en times fiskeri kunne han ligeledes lande en fin fisk.
Fiskeriet havde lige en periode midt på dagen hvor det stod meget stille, men heldigvis skete der da lidt indimellem i den stille periode.

så er der fisk igenlille fin fisk.

Denne gang var det en mindre havørred, der hurtig fik friheden igen :)

Endnu en lille havørred faldt for ormen

Hurtig genudsætning

Vejret var meget blandet og skiftede hele tiden mellem regn og sol, hvilket gjorde det ikke føltes så koldt. Selvfølgelig er det også nemmere at holde varmen, når man fanger fisk :)
Da klokken nærmede sig halv to begyndte vi at snakke om at stoppe dagens fiskeri, da der ikke var sket specielt meget den sidste time. Bedst som vi besluttede at gå tilbage mod bilerne, fik jeg endelig et godt hug.

Endnu en havørred

Den giver en god kamp :)

En meget flot havørred

Det var en rigtig fin havørred på 54 cm i rigtig fin kondition og denne kom ligeledes med hjem til aftensmaden :)

En fin havørred på 54 cm

En skøn dag på kysten er ved at være slut

Endnu en dejlig dag på kysten var ved at være slut og man må sige, at jeg endnu engang havde gjort mig fortjent til håneretten hele vejen hjem :)
Stillingen for dagens fiskeri var :
Senja – 8 fisk
Frederik – 1 fisk
Michael – 1 fisk
Middagen på Fugholm kom tættere og tættere på, men selvfølgelig kunne der nå at ske meget i nu, for feriens fiskeri var ikke slut i nu 😀
Håber i syntes om indlægget og at i vil læse med i næste indlæg, der omhandler de sidste to dages fiskeri og ligeledes turens vinder :)
Senja Furbo

 

 

 

Facebook Comments
Kategorier : Fangster, Lystfiskeri