Fangstgaranti sæson 5!

På torsdag 8/11 kl. 19:55 ruller 1. program i Fangstgarantis 5. sæson over skærmen på den lokale tv-station, TV Midt-Vest. Programmet kan på samme tidspunkt streames live på: TV Midt-Vest livetv Der sendes 6 programmer og en kavalkade, og de sendes 6 torsdage i træk, hvor vi både tager jer med på fladfisketur, P&T konkurrence, juniorfiskeri efter gedder, aborrer og ørreder og meget mere.

Efter programmet, frigøres det på deres side, og kan derefter downloades, når man har tid og lyst til at se det.

Første program taget Peter Fris og jeg jer med på fladfisketur fra Grenå, hvor vi sejler med småbåd ud og fisker kystnært efter flere arter fladfisk. Om vi får succes? Selvfølgelig gør vi det!

Skrubbe på børsteorm!

Skrubbe på børsteorm!

Vi fiskede med børsteorme og GULP børsteorme – oftest i kombination på forfang med forskellige former for perler og spinnerblade, der lokker de flade til agnen. Fladfisk er utroligt nysgerrige, og tiltrækkes af farverne og larmen fra spinnerbladet.

Kombinationen af GULP og børste eller sandorm giver et unikt og meget lokkende duftspor i vandet, og fordelen ved denne kombi-agn er desuden, at de flade ikke kan sutte GULPén af krogen, så der er altid noget at hugge på, selvom de eventuelt får suttet ormen af krogen. Se meget mere om teknikker i programmet og programmet på linket herunder!

Efteråret og starten af vinteren er en fantastisk tid til at fiske flade. prøv især skumringen, hvor de kan bide, som besatte! Vi prøvede det sidste år i november på en bidende kold dag – der gav masser af skumringsfisk. Dette program kan i se her: https://www.tvmidtvest.dk/fangstgaranti/fangstgaranti-5-fladfisk-fra-kysten?autoplay=1#player

Fin havneising!

Fin havneising!

I kan, som altid finde mig på Facebook og skrive til mig, hvis i har spørgsmål om vores eller jeres fiskeri – jeg hjælper gerne alle til en god oplevelse!

Knæk og bræk derude – og god fornøjelse med Fangstgaranti sæson 5!

Frank Sjøgreen

 

Facebook Comments
Kategorier : Fangster, Grej og Teknik, Lystfiskeri, Tips og Triks