Vildt ørredfiskeri på microblink!

Pil – Pil – BANG!

Endnu en ørred hamrede kæberne sammen om mit pyttelille blink, der vimsede ca. ½ meter under overfladen! Det var fisk nummer 4 på 30 minutter!

8 fede ørreder fra en eftermiddagstur! SÅDAN!

8 fede ørreder fra en eftermiddagstur! SÅDAN!

Jeg var her i eftermiddags i Tusågård P&T i det midtjyske, og jeg kunne se, at der ikke blev fanget på bait og spin, og vejret var rigtig stille – så jeg valgte at gå UL vejen…

Jeg riggede min lille 5,6 fods spinnestang til med et lille fastspolehjul med fletline, og satte derefter en lille svirvel på linen. Herpå bandt jeg 60 cm. 0,20 klar nylonline og i enden af den, en såkaldt fluesnapper (En meget lille lynhægte, hvor en flue (Eller et lille blink/spinner) kan clipses på i en fart, og fiskene ser ikke hægten nær så meget, som en almindelig hægte! Jeg fiskede med 2 slags microblink. Et kobberfarvet lill Øringen blink fra ABU og et gul/sort blink af ukendt mærke. Fiskene fandt jeg ved hjælp af mine polariserede briller, og kastede til dem på lang afstand, så de kunne få tid til at hugge. Mange af dem fandt jeg i små vige og sving.

Fluesnapperen på det tynde forfang. De to blink er også vist.

Fluesnapperen på det tynde forfang. De to blink er også vist.

I alt 8 fisk kom på land i de 4 timer, jeg fiskede med microblink, mens andre ved søen nærmest fangede ingenting… Tipset er hermed givet videre!!

Grejet på turen:

Stang: ABU Veritas 5,6 fod * Hjul: ABU Revo 10 * Line: Fireline ultra8 0,12 crystal * Agn: Lill Øring kobber 4 gram og ukendt blink.

Knæk og bræk!

Frank Sjøgreen

Facebook Comments
Kategorier : Lystfiskeri