Geddebonanza i vige og kanaler!

13,2 kilo gedde efter guidning til fiskeplads!

13,2 kg. gedde fra guidet spot!

13,2 kg. gedde fra guidet spot!

Bing! Min messenger gav (igen) lyd i min lomme, mens jeg var med familien til sport i weekenden. Jeg havde guidet et par lystfiskere til et hotspot, som burde give gedder på årstiden her, og man må sige, at jeg i den grad ramte plet…. Mængder af gedder kom på land, og blev genudsat. 2 over 7 kilo, en på godt 9 kilo og toppede med et monster på 13,2 kilo!!! Fiskevandet er ikke et vand, jeg giver til hvem som helst, men gutterne her fik lov..

De fiskede med store skaller, og havde et fiskeri her i weekenden, som de fleste nok drømmer om at opleve – Måske det bliver din tur en dag…?

Stedet er faktisk ikke så unikt, og der vil i den næste måneds tid, kunne fanges grove gedder i mange lavvandede vige. Mine klare favoritpladser, er kanaler med udstrømmende drænvand, pumpehuse, døde åslyngninger og deltaområder ved vores store åer…

Jeg må indrømme, at det var lidt hårdt, ikke at kunne komme af sted denne weekend, men jeg når det nok – der er jo nogen tid til fredningen endnu – og gedderne er der fortsat!

Prøv at tage et kig på Google maps og tjek de detaljerede luftfotos ud – her kan man finde masser af fede steder – men der er selvfølgelig ikke garanti for drømmefiskeri hver gang og alle steder – men den store gedde venter derude!

På årstiden her, fisker jeg med sild, hornfisk og makrel på bunden, eller store skaller (Gerne vædet i lakseolie). Mans jeg venter på hug der, fisker jeg med store gummidyr, som svarzonkers Mc Pike og lignende. Stor agn = stor fisk :-)

I ønskes knæk og bræk derude – og nyd billederne her, der tikkede ind på min telefon henover weekenden (Billederne her er kun af de største…)

Gedde

Gedde

Gedde

Gedde

Gedde

Gedde

Gedde

Gedde

Frank Sjøgreen

 

Facebook Comments
Kategorier : Fangster, Grej og Teknik, Lystfiskeri, Tips og Triks