Kæmpe græskarper!

I aften kl. 19:55 – med en lille teaser på 4 minutter ca. kl. 19:45 på TV Midt-Vest, ruller 6. afsnit af Fangstgarantis 3. sæson over skærmen. Programmet kan også ses live på linket: http://www.tvmidtvest.dk/live

Morten og Henrik fra TV Midt-Vest og jeg, tager her til Polen for at se, om vi kan fange de smukke græskarper. Græskarper er i forhold til den almindelige vild/skælkarpe, mere langstrakt og torpedoformet. Græskarpen kan – som karpen, nå ganske imponerende størrelser, og i den sø, vi fiskede i dernede, var der rygter om en fisk på omkring 36 kilo!!!!!

Kæmpe græsser!!! SÅ bliver det ikke bedre!

Kæmpe græsser!!! SÅ bliver det ikke bedre!

Vi fiskede begge med Penn baitrunnerhjul, kraftige spinne/havstænger og 0,25 fireline, med forfang af 10 meter 0,40 monofilline og til sidst et 40-60 grams tungt gennemløbsbly med et ½ meter flettet karpeforfang i enden med hair-rig på en krog str. 6-4. Vi brugte GULP Halibut pellets, som vi borede hul i, og trak derefter en boillienål gennem denne samt en hvid GULP alive trout pellet med hvidløgsduft. Det blev fastgjort med en boilliestopper, og til sidst fik agnen nogle dråber lakseolie, for at skabe en duftsky med det samme den landede. Desuden havde vi nogle fede JRC radiostyrede bidmeldere på, så vi ikke behøvede at være ved stængerne 24-7.

Agn til kæmperne!

Agn til kæmperne!

Nu vil jeg ikke afsløre for meget om aftenens program, men vil dog godt afsløre, at jeg satte en temmelig stor PR dernede i græskarpe – Og Morten ligeså!

Morten med flot græskarpe!

Morten med flot græskarpe!

Programmet tager os også med en lille tur i en dansk å efter Rimter, der er helt fantastiske fisk at fiske efter – især ynder jeg fiskeiet med flydende brød på overfladen, hvor man ser fiskene hugge!

Skriv endelig en besked til mig på Facebook, hvis i har spørgsmål om mit fiskeri – Jeg svarer gerne :-)

God fornøjelse! – Og knæk og bræk derude!

Frank Sjøgreen

Facebook Comments
Kategorier : Fangster, Grej og Teknik, Lystfiskeri, Tips og Triks