Berkley FireLine Ultra 8 – verdens bedste superline er blevet endnu bedre!

1446569_FireLine_Ultra_8_Filler_Smoke_2018_alt5

Så er der godt nyt til alle line-entusiaster!!!

Amerikanske Berkley introducerer netop nu den nye Berkley FireLine Ultra 8, der uden sammenligning er den bedste FireLine nogensinde.

Berkley FireLine Ultra 8 er markedets mest alsidige og pålidelige superline, og høstede stor anerkendelse på den amerikanske ICAST 2017-sportsfiskermesse, hvor linen blev belønnet med prisen for ”BEST FISHING LINE”.

Ved at kombinere en unik termisk fusions-proces, der molekylært sammensmelter tusindvis af supertynde og ekstremt stærke Dyneema-fibre, og efterfølgende sammenflette disse i en tæt 8-trådet superline, har Berkley´s amerikanske forskere udviklet en FireLine, der er både rundere, glattere og stærkere end traditionel FireLine.

Dette betyder, at linen bliver både blødere og mere fleksibel i brug, og samtidig giver et langt bedre lineoplæg end tidligere, hvilket i sidste ende resulterer i både øget kastelængde og en langt større præcision af kastet.

Samtidig er Berkley FireLine Ultra 8 blevet 4 gange mere slidstærk end før, hvilket betyder en markant reduktion af risikoen for line-brud, og derfor giver lystfiskere mulighederne for at fiske på steder, hvor andre liner må give op.

 
Yderligere præsentation af Berkley FireLine Ultra 8 kan bl.a. ses her:

eller her:

Berkley FireLine Ultra 8 fås i spoler på hhv. 150, 300 og 1800 m. i farverne Crystal (hvid), Smoke (sort) og Flame Green (grøn).
Vejledende udsalgspris:

150 m.: 349,-
300 m.: 649,-
1800 m.: 3999,-

Facebook Comments
Kategorier : Ikke kategoriseret