Berkley Trilene 100% Fluorocarbon

Trilene

I årtier har amerikanske Berkley været førende indenfor udvikling og fremstilling af kvalitets-fiskeliner, og står således bag nogle af verdens absolut bedste og mest populære liner. Et godt eksempel herpå er blandt andet udviklingen af verdens første og mest populære superline, nemlig FireLine, der nærmest er blevet synonymt med flettede liner.

Gennem et innovativt udviklingsarbejde og samarbejde med professionelle lystfiskere har Berkley´s laboratorier i USA fremstillet et utal af fiskeliner med forskellige egenskaber, der hver især er tilpasset de mange forskellige former for fiskeri, som dyrkes over hele kloden.

Et eksempel herpå er Trilene 100% Fluorocarbon, som Berkley har udviklet gennem et tæt samarbejde med en lang række professionelle lystfiskere, og resultatet er blevet en line med alle de egenskaber, som man kan forvente af en topkvalitets fluorocarbon-line.

Trilene 100% Fluorocarbon bryder lyset, så den praktisk taget bliver usynlig under vand, og er derfor et perfekt valg til fiskeri efter sky fisk. Ved lange kast har fluorocarbon-linen bedre krogningsegenskaber end nylon/monofil, pga. dens begrænsede elasticitet, og materialets stivere struktur gør den særdeles anvendelig som forfangsmateriale til både bombarda-, flue- og spinnefiskeri.

Trilene 100% Fluorocarbon absorberer ikke vand, og bevarer derfor sine egenskaber både over og under vand, og desuden har linen en tættere overflade end nylon/monofil, hvilket giver linen en højere slidstyrke.

Endelig nedbrydes fluorocarbon-liner – modsat monofil-/nylon-liner – ikke af UV-lys, og Trilene 100% Fluorocarbon holder derfor længere.

Tilgængelig i spolelængder på hhv. 50 og 150 meter i tykkelser fra 0,15 mm. til 0,45 mm.
Vejl. priser fra: 139,-

Facebook Comments
Kategorier : Ikke kategoriseret