Hodgman Aesis H-Lock BOA

Hodgman Aesis 1

 

Med den nye vadestøvle, Hodgman Aesis H-Lock BOA, udvider amerikanske Hodgman til 2018-sæsonen sit sortiment i Danmark af vadestøvler til lystfiskere, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Støvlen er forsynet med det innovative og utroligt let-anvendelige BOA M2-snøresystem, der gør det til en leg at åbne og lukke støvlen uden brug af snørebånd. Samtidig er støvlen forsynet med det prisvindende H-Lock system, der gør det muligt at udskifte og tilpasse sålen til ethvert tænkeligt terræn, og det innovative dobbelt-låsesystem sikrer samtidig, at sålen fastholdes under brug.

Støvlen er konstrueret i slidstærk syntetisk materiale, og er desuden forsynet med kraftig gummiforstærkning på områder, der er udsat for ekstra slitage. En stødabsorberende letvægts EVA-mellemsål gør vadestøvlen behagelig i brug og sikrer, at du kan fiske dagen lang uden at få ømme fødder.

D-ringen på støvlens overside giver et solidt fæstepunkt for alle Gravel Guards med hægte, og det effektive dræningssystem sikrer samtidig, at snavs og sand automatisk fjernes fra støvlen under vadefiskeri.

Til hver støvle medfølger både filtsål og profilsål. Filtsåler og profilsåler med studs kan tilkøbes.
Oplev Hodgman Aesis H-Lock BOA samt det øvrige sortiment af Hodgman´s produkter hos din førende danske Hodgman-forhandler.

Forhandler-info kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.
Vejl. udsalgspris: 1.699,-

Facebook Comments
Kategorier : Ikke kategoriseret