Spiderwire Dura-4 Braid

Spiderwire

En god og stærk fiskeline kan være den afgørende forskel mellem en fanget og en mistet fisk, og der findes utallige historier fra fiskeverdenen, hvor drømmefisken forblev en drøm pga. en sprungen line.

Tilliden til fiskelinen er derfor af afgørende betydning, og den nye Spiderwire Dura-4 Braid er det seneste skud på stammen fra amerikanske Spiderwire, der står bag nogle af verdens bedste og stærkeste fletliner.

Spiderwire Dura-4 Braid er en klassisk og prisvenlig 4-trådet fletline, der grundet sin bløde konstruktion giver et fremragende lineoplæg og dermed nogle fantastiske kasteegenskaber.
Ligesom de øvrige Spiderwire-fletliner har Spiderwire Dura-4 Braid en brudstyrke, der er 3-4 gange højere end fluorocarbon- og nylon-/monofil-liner med samme diameter. Dette giver mulighed for at gå ned i linetykkelse og stadig bevare den højeste brudstyrke.

Modsat nylon-/monofillinen har superlinen har stort set ingen “spole-hukommelse”, og man opnår derfor en markant øget kastelængde, og den lave elasticitet sikrer en bedre kontakt med agn og fisk, hvilket medfører, at selv de mindste nap og puf fra forsigtige fisk registreres.

Spiderwire Dura-4 Braid er tilgængelig i farverne Moss Green (grøn) og Transluscent (hvid), og fås i spolelængder på hhv. 150, 300 og 1800 meter i tykkelser fra 0,10 mm. til 0,40 mm.

Vejl. priser fra: 249,-

Spiderwire Dura-4 Braid kan fås hos førende forhandlere.
Yderligere informationer kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Facebook Comments
Kategorier : Ikke kategoriseret