Hodgman H4 Stocking Foot Waders

Hodgman_H4

Amerikanske Hodgman, der er synonymt med innovative waders af høj kvalitet, introducerer til 2018-sæsonen den nye åndbare Hodgman H4 Stocking Foot Waders på det danske marked. Modellen er udviklet til intensivt brug og ligesom de øvrige modeller i Hodgman´s waders- sortiment, er denne model ligeledes forsynet med en række af gennemtænkte og innovative detaljer.

Benene og bagdelen er fremstillet i en stærk 4-lags konstruktion uden indvendige sømme, hvilket sikrer en optimal punkteringsresistens og en høj slidstyrke på områder, som er udsat for ekstra slitage.

Overdelen er fremstillet i en let og åndbar 3-lags konstruktion for ekstra åndbarhed og er desuden forsynet med kraftig vandafvisende DWR-coating (Durable Water Repellent), der effektivt leder vandet væk.

Samtidig er modellen udstyret med en praktisk front-lomme i mesh med YKK lynlås, der giver plads til værktøj og andre nyttige ting, samt en indvendig ”Flip Out”-lomme, der giver plads til nøgler og mobiltelefon. Stiklommer med lækker fleece-foring sørger desuden for, at man kan holde hænderne varme på kolde dage.

Komfort er nøglen til lange dage med intensivt vadefiskeri, og dette tager Hodgman højde for ved bl.a. at forsyne denne model med anatomisk korrekte højre/venstre-strømper i 5 mm. tyk neopren.

Endelig er Hodgman H4 Stocking Foot Waders også kompatibel med det unikke Core INS-system, som er et fleksibelt og praktisk isoleringssystem, der giver mulighed for at anvende disse waders året rundt.(Sælges separat)

Hodgman H4 Stocking Foot Waders fås i farven Storm Grey/Charcoal, og vil være at finde i de danske butikker fra foråret 2018.

Yderligere informationer kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Vejl. pris: 1.999,-

Facebook Comments
Kategorier : Kystfiskeri, Predatorfiskeri, Spinnefiskeri