PENN CONFLICT-II – rå power i let indpakning

1422247-ConflictII_Spinning_1000_Black_2018_alt1

Amerikanske Penn introducerer til 2018 det nye Penn Conflict-II, som er en opgraderet udgave af det populære Penn Conflict, og både i udseende og egenskaber er der foretaget nogle mærkbare forbedringer.

Både hjul-hus og rotor er fremstillet i ekstrem stærk og let RR30-graphite, hvilket gør hjulet omtrent 20 procent lettere end sin forgænger, og det gør samtidig Penn Conflict-II til det letteste Penn-spinnehjul nogensinde.

Indvendigt er hjulet forsynet med nyt CNC-fremstillet præcisionsgear, der giver en ultra-blød og behagelig gang, hvilket kan mærkes fra første omdrejning af det ergonomisk fremstillede håndtag. Samtidig nedsættes slitage af gearet på grund af den præcise tilpasning af tandhjulene, og sikrer dermed gearet en længere levetid.

Line-oplægget styres af Slow-Oscillation-systemet, der giver et perfekt lineoplæg, hvilket både reducerer risiko for ”linekludder”, og samtidig giver mærkbart forbedrede kaste-egenskaber.

Penn Conflict-II er yderligere udstyret med 8 forseglede og rustfri lejer, samt den drønstærke og pålidelige HT-100 kulfiber-bremse, som sikrer et konstant og præcist bremsetryk under fight.

Endelig er Penn Conflict-II blevet forsynet med Superline-spole med line-kapacitets markeringer, som giver visuel kontrol med den resterende line-mængde, hvilket kan være afgørende, når stærke og hidsige fisk tager lange udløb.

Penn Conflict-II fås i fra størrelse 1000 – 5000, og hjulet kan allerede nu opleves hos din førende Penn-forhandler.
Vejledende udsalgspris: 2.199,-
Yderligere info om hjulet samt førende Penn-forhandlere kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Facebook Comments
Kategorier : Kystfiskeri, Predatorfiskeri, Put and Take, Spinnefiskeri