Berkely Fusion19 – high-end kroge fra Berkley

fusion-drop-shot-hooks_1

NYHED! Berkley® Fusion19™ – high-end kroge fra Berkley

Amerikanske Berkley kan nu for første gang præsentere et helt nyt og inspirerende sortiment af høj-kvalitets kroge, som er udviklet til flere forskellige former for moderne fiskeri.
Navnet på det nye krog-sortiment er Berkley® Fusion19™, og det indeholder både universelle trekroge, der kan anvendes til et utal af formål og fisketeknikker, samt specifikke enkeltkroge til f.eks. finesse-, swimbait- og dropshot-fiskeri.

Krogene i sortimentet, der alle er fremstillet af ekstrastærk ultra-high carbon-stål, er forsynet med en revolutionerende SLICKSET™ coating, der giver en superglat overflade. Kombinationen af den glatte SLICKSET™ coating og de vanvittigt skarpe needle-point krogspidser sikrer, at krogen ubesværet trænger ind i munden/kæben på selv den mest hårdføre eller forsigtige fisk.
Som en ekstra feature er der på samtlige varianter af enkeltkrogene fortrykt en anbefaling til agn-valg, og desuden er pakkerne konstrueret således, at krogene ligger i en lille udtagelig æske med type- og størrelsesangivelse, der let og hurtigt kan tages ud og medbringes. Dermed sikres, at krogene ikke går tabt eller blandes i størrelser og varianter.
De ultra-skarpe trekroge, der ligeledes kommer i en udtagelig æske, er fremstillet i en elegant ”Black Nickel”-finish, mens enkeltkrogene kommer i en eksklusiv Smoke Satin-finish.

Vejledende udsalgspriser: Fra 39,-

Facebook Comments
Kategorier : Kystfiskeri, Predatorfiskeri, Put and Take, Spinnefiskeri