Skift dine vadestøvlesåler på få sekunder!

Det prisvindende H-Lock system gør det muligt at skifte dine såler på vadestøvlerne med et enkelt tvist.

Det prisvindende H-Lock system gør det muligt at skifte dine såler på vadestøvlerne med et enkelt tvist.

Op til 2017-sæsonen fik vi hos Pure Fishing et nyt spændende brand i vores sortiment – Hodgman. Med 175 år på bagen inden for produktion af waders, kan man godt forvente en ting eller to, og vi er bestemt heller ikke blevet skuffet over den nytænkning, der ligger i mange af produkterne i Hodgman-universet.

Blandt de mest innovative produkter er det prisvindende H-Lock system, der gør det muligt at skifte sålerne på dine vadestøver på blot få sekunder, og tilpasse dine vadestøvler til det terræn, som du fisker i. Det er let og enkelte at skifte sålen, og samtidig har du hele 5 fixpunkter på sålen, der sikrer dig, at du ikke efterfølgende taber den.

Sådan virker Hodgman H-Lock systemet:

 

H-Lock systemet findes på vores H5 vadestøvler og topmodellen Vion.

hodgman_vion_h-lock_vadestøvle

Hodgman Vion – et nærmere kig!
Hodgman Vion™ H-Lock™ kombinerer en overdel konstrueret i vandtæt nubuck læder og et hydrofobt syntetisk materiale for ekstra holdbarhed og slidstyrke, mens resten af støvlen er fremstillet i syntetisk materiale for optimale hurtigttørrende egenskaber. Støvlen er desuden foret med neopren for ekstra varmeisolerende egenskaber med et minimalt væske-optag for en lavere vægt. En stødabsorberende letvægts EVA-mellemsål gør Hodgman Vion H-Lock™ vadestøvlen behagelig i brug og sikrer, at du kan fiske dagen lang uden at få ømme fødder.

De kraftige syninger giver støvlen lang holdbarhed, og det effektive dræningssystem sikrer samtidig, at snavs og sand automatisk fjernes fra støvlen under vadefiskeri.
Hodgman Vion™ H-Lock™ vadestøvlen har et saltvandsbestandigt snøresystem, mens den 3D-fremstillede ”Toe-Guard” yder optimal beskyttelse af tæerne, og sikrer komfort ved langvarigt fiskeri. Hodgman Vion H-Lock™ vadestøvlen har desuden et saltvandsbestandigt snøresystem, og en D-ring på støvlens overside giver et solidt fæstepunkt for alle Gravel Guards med hægte.
Til hver støvle medfølger både filtsål og profilsål. Filtsåler og profilsåler med studs kan desuden tilkøbes.

Sortimentet af Hodgman-produkter er ude i specialforretningerne nu, så overvejer du et par nye vadestøvler, så prøv lige et par Vion eller H5’ere inden du beslutter dig!

Yderligere informationer kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.
Vejl. pris: 1.799,-

Facebook Comments
Kategorier : Fluefiskeri, Kystfiskeri, Spinnefiskeri