HODGMAN® – nyhed i Danmark

Hodgman_llogo

Pure Fishing i Europa introducerer nu for første gang det amerikanske brand Hodgman®, som er særdeles anerkendt og respekteret i det meste af USA for at producere kvalitetsbeklædning til jægere og lystfiskere.

Hodgman® har en lang og glorværdig historie, som går helt tilbage til 1838, hvor firmaet blev grundlagt i Framingham, Massachusetts, og hvor det siden har været kendt for at fremstille eftertragtede produkter indenfor beklædning til jægere og lystfiskere, og hvor funktion, design og kvalitet altid er helt i top.

Faktisk var det helt tilbage ved grundlæggelsen af firmaet, at Hodgman® fremstillede, hvad der med al sandsynlighed var, verdens første par waders. Også i Danmark får lystfiskere muligheden for at opleve de lækre produkter fra Hodgman®, hvor størstedelen af sortimentet vil være at finde i butikkerne fra foråret 2017.

Sortimentet omfatter bl.a. flere modeller af åndbare waders, neoprenwaders, vadestøvler, vadejakker m.m. Mere information om Hodgman® og dets produkter kan findes på Hodgman´s amerikanske hjemmeside : http://www.hodgman.com

Facebook Comments
Kategorier : Fluefiskeri, Kystfiskeri, Predatorfiskeri, Put and Take, Spinnefiskeri