Hodgman Core INS™

Hodgman_core_INS

I forlængelse af introduktionen på det danske marked af amerikanske Hodgman®, som fremstiller en lang række produkter indenfor vade-beklædning til kvalitetsbevidste jægere og lystfiskere verden over, kan Pure Fishing Danmark nu præsentere en verdensnyhed med navnet Hodgman Core INS™.

Hodgman Core INS™ er en separat Thinsulate®/fleece-foring, der ved hjælp af et gennemtænkt system, let kan monteres i Hodgman´s sortiment af åndbare waders, og som hurtigt og problemfrit kan konvertere dine åndbare Hodgman-waders til et par lækre varme waders, der dermed også kan anvendes til vinterbrug.

Kombinationen af Thinsulate® og fleece sikrer, at kulden fra det omgivende vand ikke gør fisketuren til en trist og kold fornøjelse. Når sommeren nærmer sig og vandtemperaturen igen stiger, udtages Hodgman Core INS™ let og ubesværet, og gemmes indtil næste gang, hvor der er behov for lidt ekstra varme.

Monteringsgennemgang af Hodgman Core INS™ samt information om Hodgman´s øvrige produkter kan findes på Hodgman´s amerikanske hjemmeside:

http://www.hodgman.com

Se video med Hodgman Core INS her: https://youtu.be/BWisR33DHio

Vejl. pris: 699,-

Sortimentet af Hodgman´s produkter vil være at finde i de danske butikker fra foråret 2017.

Øvrige informationer kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Facebook Comments
Kategorier : Fluefiskeri, Kystfiskeri, Predatorfiskeri, Put and Take, Spinnefiskeri