Kobber på kobber

Denne smukke farvede han kunne ikke modstå det nye 15 grams Toby i kobber - den fik friheden igen efter en kort fotosession.

Denne smukke farvede han kunne ikke modstå det nye 15 grams Toby kobber – den fik friheden igen efter en kort fotosession.

Sidste weekenden var jeg en tur på de fynske kyster med en række af vores Abu-bloggere, og fik dermed også mulighed for at få testet et par af de kommende nyheder til næste sæson.

En af vores velkendte klassikere, Toby blinket, kommer til den nye sæson i en 15 grams udgave, som er lidt tykkere i godset end det nuværende 12 grams blink og det kan dermed fiskes lidt hurtigere og stadig holde lidt dybde. Toby blinket har en helt speciel gang i vandet, og der er åbenlys grund til, at Toby’en efterhånden har mange år på bagen og stadig fik kan findes i de fleste velassorterede grejbokse – for Toby-gangen er bare lig med fisk!

Første dagen gav 5 havørreder – 2 undermålere og resten op til små 45 cm. Andendagen gav knapt så mange fisk, og jeg måtte igennem 4 farver, før det kobber-Toby’en viste sit værd og leverede en smuk efterårshan, som stort set matchede blinket i farverne. Da den skulle genudsættes blev den ikke målt, men skudt til omkring 55 cm – en god afslutning på turen!

Toby 15 gram kommer i 17 forskellige farvekombinationer.

En håndfuld af de nye 15 grams Toby'er - kobberfarven viste sig at være den mest effektive den dag.

En håndfuld af de nye 15 grams Toby’er – kobberfarven viste sig at være den mest effektive den dag.

 

 

Facebook Comments
Kategorier : Kystfiskeri, Spinnefiskeri