PENN hovedsponsor ved DM i makrelfiskeri

Makrelfestival

Danmarksmesterskaberne i Makrelfiskeri afholdes d.15-16.august 2015 med Sjællands Odde og Odden Havn som udgangspunkt. Det er Fishing Zealand, som er initiativtager til konkurrencen, og den er blevet til i samarbejde med Odsherred Lystfiskerklub, Danmarks Sportsfiskerforbund, Odden Havn og Visit Odsherred.

Den individuelle Danmarksmesterskab i Makrel går i al sin enkelthed ud på at fange den største makrel. Den ærefulde titel går til den konkurrencedeltager, som fanger og indvejer konkurrencens tungeste makrel.

I team-konkurrencen forholder det sig en smule anderledes. Her kan der indvejes i alt 10 makreller på hver af konkurrencens to fiskedage, og det er den samlede vægt af teamets 10 største (urensede) makreller, som anføres i konkurrenceregnskabet. Det team, som i sidste ende har fanget de 10 makreller med største samlede vægt kan kalde sig Danmarksmestre i team-konkurrencen.

PENN er hovedsponsor på grejpræmierne ved DM i Makrelfiskeri. Hele præmieoversigten over de mange præmier kan ses på www.makrelfestival.dk.

www.tightlines.dk

Facebook Comments
Kategorier : Spinnefiskeri, Trolling